Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Taylor Swift United States

Taylor Swift: Album en film ‘Speak Now’ vanaf 18 november op Disney+

Taylor Swift behaalt weer een mijlpaal in haar carrière

Taylor Swift, de Amerikaanse singer-songwriter, voegt een nieuwe prestatie toe aan haar indrukwekkende lijst. Haar album 'Speak Now' en de gelijknamige film zullen vanaf 18 november beschikbaar zijn op Disney+.

'Speak Now' album en film

Het album 'Speak Now' werd in 2010 uitgebracht en bevat 14 tracks, waaronder de hitsingles 'Mine' en 'Back to December'. Het album ontving lovende kritieken en was commercieel zeer succesvol.

De film 'Speak Now' werd opgenomen tijdens Swifts gelijknamige tournee in 2011. De film biedt een uniek kijkje achter de schermen bij het leven van Swift als artiest en haar interacties met haar fans.

Beschikbaarheid op Disney+

Vanaf 18 november kunnen fans van Taylor Swift 'Speak Now' en de film exclusief op Disney+ streamen. Deze toevoeging aan het streamingplatform is onderdeel van een bredere overeenkomst tussen Swift en Disney.

Naast 'Speak Now' zijn ook andere albums en films van Swift beschikbaar op Disney+, waaronder 'Folklore: The Long Pond Studio Sessions' en 'Miss Americana'.

Fans zijn enthousiast

Fans van Taylor Swift zijn dolenthousiast over de toevoeging van 'Speak Now' aan Disney+. Het is een geweldige gelegenheid voor zowel nieuwe als bestaande fans om te genieten van Swifts muziek en haar reis als artiest.

De beschikbaarheid van 'Speak Now' op Disney+ is een testament aan Swifts blijvende populariteit en haar vermogen om te blijven innoveren in haar carrière.


Komentar

More from our Blog